Все категории
Добавить товар

Эссенция с керамидами mary&may vegan blackberry complex cream essence

750 грн
Описание

Кремова есенція Mary&May Vegan Blackberry Complex Cream Essence — це багатофункціональний засіб, який впливає як поживний крем, але має текстуру легкого освіжного тонера. Крем-есенція усуває сухість і відчуття стягнення, заповнює брак вологи та пом'якшує шкіру.
Продукт пом'якшує й розгладжує мікрорельєф, перешкоджає старінню, забезпечує потужний антиоксидантний захист, сприяє видаленню відмерлих частинок.
Веганська формула не містить штучних ароматизаторів і компонентів тваринного походження. Екологічне паковання створене за допомогою соєвого чорнила, яке не завдає шкоди довкіллю. Етикетку легко відклеїти, щоб здати флакон на перероблення.
Легка двофазна текстура швидко вбирається, дарує відчуття комфорту та не залишає липкої плівки. Гіпоалергенний продукт не викликає подразнення й підходить навіть чутливій шкірі.
Активні компоненти:
Головний актив засобу — екстракт ягід ожини (50,000 ppm), який має потужні антиоксидантні властивості, сповільнюючи вікові зміни та захищаючи шкіру від фотостаріння. Екстракт ожини містить вітамін C, який також забезпечує захист від зовнішніх подразників і прискорює відновлення пошкоджень.
Гідролат блакитного лотоса (100,000 ppm) інтенсивно зволожує, живить і пом'якшує, має протизапальні властивості, робить шкіру ніжною й оксамитовою.
Олія жожоба (80,000 ppm) схожа за складом до себуму людини, завдяки чому зменшує надмірну жирність шкіри, запобігає закупорюванню пор, зміцнює гідроліпідний бар'єр.
Екстракт центели азійської заспокоює, знімає подразнення й почервоніння, зміцнює стінки судин, бореться з набряклістю та зменшує ознаки куперозу, а також підвищує еластичність.
Екстракт інжиру містить унікальний ензим фіцин, який здатний делікатно й без подразнення видаляти ороговілі клітини, згладжувати рельєф і текстуру шкіри, надавати гладкості та вирівнювати тон.
Кераміди, схожі на ліпіди епідермісу, зміцнюють захисний гідроліпідний шар, усувають лущення й сухість, запобігають втраті вологи та знижують чутливість до зовнішніх подразників.
Спосіб застосування: ретельно струсіть перед використанням, щоб змішати кремовий шар і шар есенції.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?