Все категории
Добавить товар

Oilex oil goldzan 24k сыворотка коллаген с золотом ампулы египет

685 грн
Описание

Сироватка 24K Goldzan Ampoule 99.9% Pure Gold 24K Goldzan Ampoule
Виробник Oilex Oil® Єгипет
Сироватка надає глибокий ліфтинговий ефект, розгладжує і усуває дрібні зморшки, перешкоджає появі нових. Вона прекрасно живить і зволожує шкіру обличчя. Будучи потужним антиоксидантом, сироватка прискорює процес оновлення клітин шкіри і стимулює вироблення колагену та еластину.
Сироватка містить:
Колаген 51%,
Нітрат золота 18%,
Вітамін C, E 22%,
Омега 3 5%,
Гіалуронова кислота 4%.

Завдяки такому багатому складу сироватка делікатно впливає на проблемні ділянки шкіри, відновлює й активізує всі функції клітин у шкірних тканинах, допомагає в прискоренні обміну речовин і циркуляції крові. Зі шкіри виводяться токсини, усувається головна причина старіння і хвороб - надлишковий активний кисень, нормалізується кислотність шкіри, підвищується концентрація іонів водню (РН), зміцнюються захисні властивості шкірного покриву, налагоджується електролітичний баланс. Зменшуються вже наявні зморшки, шкіра підтягується, зволожується, поліпшується колір обличчя.
Особливості сироватки: Підходить для всіх типів шкіри;
Сприяє оновленню шкіри обличчя;
Не містить штучних барвників, парабенів, мінеральної олії, бензофенону;
Зволожує, скорочує зморшки, підвищує пружність і еластичність шкіри обличчя;
Не має липкості та тяжкості після нанесення. Добре і легко вбирається в шкіру;
Сироватку можна додавати до тонального крему, кремових коректорів і консилерів для поліпшення загального стану шкіри обличчя і зниження шкоди.
Застосування: добре очистити шкіру обличчя, шиї та декольте. Після нанести 1-2 краплі сироватки і масажними рухами розподілити по шкірі обличчя до повного вбирання. Зверху нанесіть ваш крем. Можна використовувати як вранці, так і ввечері. Підходить для використання під мезоролер.

Відгук з інету:
Рідина всередині - це суміш з морського колагену, нітрату золота 24-каратного, вітамінів С і Е, омега 3 і гіалуронової кислоти.
Взагалі, колаген і золото дуже популярні в догляді жінок Сходу вже багато років. Жінки інших частин світу тільки не так давно стали використовувати. Оскільки вони дуже ефективні в догляді за шкірою, що в´яне.
Що стосується цього продукту, то він здатний підтягнути в´ялу і розтягнуту шкіру, інтенсивно зволожити і надати блиск. Також сироватка зменшує зморшки, підвищує еластичність і міцність шкіри, прискорюючи процес її оновлення.
Застосовувати сироватку можна на всі проблемні місця на обличчі - навколо очей, губ, на лоб і наносити на губи.
Сироватка підходить для всіх типів шкіри. Рекомендується до використання жінкам від тридцяти років. Застосовувати можна і вранці, і ввечері.
Спосіб застосування цієї сироватки дуже простий.
Потрібно енергійно деякий час струшувати флакон. Мабуть, це найтрудомісткіший процес у використанні, оскільки частинки золота намертво прилипають до денця пляшечки і їх дуже важко перемішати з іншою рідиною.
Потім кінчиками пальців нанести вміст на ретельно очищену шкіру обличчя, шиї та декольте. І гарненько протягом п´яти хвилин масажувати шкіру, намагаючись її не розтягувати і не тягнути.
Потім залишаю до повного вбирання. Не змивати. Можна нанести відразу ж доглядовий крем або ж тональний крем. Я нічого не наношу. Використовую сироватку замість денного крему.
За консистенцією рідина масляниста. Хоча вбирається вона досить швидко, якщо не переборщити з кількістю. Потрібно всього кілька крапель.
Виробник в інструкції рекомендує, взагалі, використовувати 1-2 краплі 2-3 рази на тиждень протягом одного місяця. Потім зробити перерву. Але використовувати її можна протягом року кілька разів.
Для мене кількість в 1-2 краплі дуже мала. І використовую я сироватку щодня вже протягом місяця. Витратила менше половини одного флакона. Тобто витрата дуже невелика.
Але і термін придатності в моєму випадку теж не маленький - 5 років. Тож, думаю, не встигне зіпсуватися.
Результат від використання, як то кажуть, на обличчя. Шкіра стала рівнішою, світлішою, "пішли" незначні пігментні плями.
Зморшки теж стали не такими глибокими. Шкіра на обличчі м´яка, насичена. Приємно бачити результати від викор

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?