Все категории
Добавить товар

Освітлювальна емульсія з транексамовою кислотою naturium multi-bright tranexamic acid...

998 грн
Описание

Найкраща вечірня комбінація для освітлення і вирівнювання тону шкіри представлена в засобі Multi-Bright Tranexamic Acid Treatment 5%.
Емульсія містить ефективну суміш транексамової кислоти, інкапсульованої койєвої кислоти, альфа-арбутину й ацетилглюкозаміну для досягнення найкращого результату.
У засобі використовували як інкапсульовану койєву кислоту, так і вільну койєву кислоту (1%).
Койєва кислота легко окиснюється, надаючи продуктам темно-жовтий або коричневий колір. Це нормально для будь-якого продукту, що містить койєву кислоту, але додавання інкапсульованої койєвої кислоти забезпечує тривале освітлення шкіри у формулі.
1% альфа-арбутин являє собою синтетичний матеріал високої чистоти, який мінімізує домішки гідрохінону, що робить його безпечним для всіх типів і тонів шкіри. Він має більшу стабільність і ефективність, ніж арбутин і бета-арбутин, що трапляються в природі.
Емульсія містить зволожувальні інгредієнти, як-от олія насіння малини, алантоїн і сквалан, які розгладжують і заспокоюють шкіру.
Ця емульсія універсальна у використанні, діє як зволожувальний крем для жирної шкіри або як зволожувальна емульсія перед нанесенням зволожувального крему для людей із сухою шкірою. Його формула розрахована на pH 5,0-5,8 для стабільності та ефективності.
Multi-Bright Tranexamic Acid Treatment 5% поєднує в собі потужні та добре відомі просвітлювальні шкіру суперзірки в одній поживній емульсії, що забезпечує бездоганний і рівний колір обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?