Все категории
Добавить товар

Ампула з вітаміном с і ніацинамідом isntree c-niacin toning ampoule

589 грн
Описание

Освітлююча ампула з вітаміном С і ніацинамідом✨

Освітлююча ампула інтенсивно діє на загальний тон шкіри. Усуває тьмяність і нерівний колір обличчя, м'яко освітлює і повертає шкірі здорове сяйво. Ефективно бореться з пост-акне, пігментацією та іншими недосконалостями шкіри. Засіб має сильну антиоксидантну дію, дарує шкірі здоровий колір і сяйво.

Екстракт плодів обліпихи (69%) - ефективно заспокоює роздратовану шкіру, знімає запалення, допомагає в боротьбі з сухістю і лущенням. Зміцнює ліпідний бар'єр епідермісу і захищає від негативного впливу навколишнього середовища. Тонізує, запобігає авітамінозу шкіри, оздоровлює і покращує колір обличчя.

Ніацинамід - сприяє стимуляції синтезу колагену і поліпшення захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальних втрат вологи з епідермісу і усунути пігментацію, зволожує, звужує пори, заспокоює, освітлює.

Екстракт листя алое вера - забезпечує багаторівневий захист шкіри і глибоке зволоження. Він створює на поверхні шкіри невловиму захисну плівку і перешкоджає випаровуванню вологи, насичує необхідними мінералами і мікроелементами, підвищує імунітет і захисні функції шкіри.

Гіалуронова кислота - створює на шкірі невидимий бар'єр, що перешкоджає випаровуванню вологи, покращує структуру шкіри, сприяє регенерації клітин шкіри, скорочує дрібні зморшки, робить шкіру гладкою і ніжною.

Підходить для всіх типів шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • 50мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?