Все категории
Добавить товар

Babor адвенткалендар 2023

3399 грн
Описание

Найочікуваніша новинка вже В НАЯВНОСТІ
Встигніть забронювати по привабливій ціні!

Адвент-календар 2023 BABOR AMPULE CONCENTRATES містить 24 сюрпризи для сяючої молодості та красивої шкіри

Мега крутий склад:

2x DOCTOR BABOR POWER SERUM Hyaluronic acid: для миттєвого зволоження та наповнення за допомогою 8 різних типів гіалуронової кислоти та додаткових трипептидів.
2x HYDRA PLUS: сила гіалурону для максимального зволоження на всіх рівнях шкіри. Миттєво більше вологи, інтенсивно пружна шкіра та зменшення зморшок.
2x ALGAE VITALIZER : максимальне зволоження та життєва сила для зміцненого, збалансованого мікробіому – завдяки екстрактам зелених водоростей і планктону.
2x PERFECT GLOW: миттєве неймовірне сяйво та гладка, бездоганна шкіра протягом усього дня, для сяйва та гладкості шкіри завдяки сяючим пігментам, полісахаридам і пептидам Perfection.
1x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPULE Вітамін С: сяючий колір обличчя та ампула проти старіння для помітно оптимізованої шкіри – вітамін С і ліноленова кислота забезпечують більш рівну та гладку шкіру.
3x DOCTOR BABOR POWER SERUM AMPULE Бета-глюкан: концентрат з бета-глюканом і мікросріблом – інтенсивний догляд для миттєво заспокоєної та зміцненої шкіри.

3x Active Night: сила активних інгредієнтів для миттєвого заспокоєння шкіри зі зменшенням почервоніння та відчуття стягнутості. Нічне відновлення – для омолодженої та добре наживленої шкіри вранці.

3x MULTi VITAMIN: надлишок вітамінів відновлює енергію ослабленої шкіри – для здорової, свіжої та сяючої шкіри.
3x 3DFIRMING: для чітких контурів, помітно більшої пружності та меншої кількості зморшок.
3x LIFT EXPRESS: найкраща ампула проти зморшок із миттєвим ефектом завдяки морським екзополісахаридам і миттєвим ліфтинг-активним інгредієнтам

Цей набір ампул стане найкращим подарунком для близької людини або для себе коханої

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Элитная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?