Все категории
Добавить товар

Мягкий ночной пилинг с кислотами сыворотка sebium night peel bioderma 👉 объём 40мл

515 грн -23% 399 грн
Описание

майже повна пляшечка - використано мало!!!

Показання: 
Поверхневий пілінг для жирної і змішаної шкіри зі стійкими висипаннями, комедони, нерівний колір обличчя, розширені пори.

Результат:
Оновлена, гладка шкіра, більш однорідний колір обличчя, менше комедонов і недосконалостей, природне сяйво шкіри без жирного блиску.

Поки ви спите, шкіра оновлюється, стає більш гладкою, однорідною, здоровою і сяючою – мрії збуваються з Нічним Пілінгом Себиум! Оздоровлюючий концентрат забезпечує ефективний ніжний пілінг у домашніх умовах, скорочує кількість комедонів і висипань, стягує пори, відновлює сяйво і однорідний колір обличчя. Гліколева кислота в концентрації 15% володіє природним отшелушивающим дією, кератолітичними властивостями і високою переносимістю. Саме тому її часто використовують дерматологи в салонних пілінги. Патент Fluidactiv® підсилює ефективність Bioderma Sébium Night Peel в боротьбі з висипом і чорними крапками, покращує якість шкірного сала і запобігає закупорювання пір.

Активні компоненти:

- гліколева кислота 15% м'яко відлущує ороговілі частинки, очищає пори, оновлює шкіру;

- патент Fluidactiv® покращує якість себума, попереджає утворення комедонів;

- D-пантенол володіє заспокійливими і реструктурирующими властивостями.

- висока переносимість

- некомедогенно

Спосіб застосування:
Наносьте засіб ввечері на суху шкіру протягом 4 тижнів. Вранці змийте. Не наносити на подразнену шкіру. Між курсами застосування робіть перерву не менше місяця, рекомендується проводити 4 курси на рік – на початку кожного сезону. Пілінг може використовуватися в якості дерматологічного попереднього пілінгу перед естетичними процедурами.

сроки: до 01.25г

💳 сплата на карту приват банка 24
👉 відправка за рахунок покупця
🚫 ПОВЕРНЕННЯ НЕ ПЕРЕДБАЧЕНО 🚫

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 40мл
Классификация:
Дерматокосметика

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?