Все категории
Добавить товар

Venn vitamin b activated all-in-one concentrate

390 грн
Описание

Пробник 2 мл
Повнорозмірний 195 $ за 50 мл

РОЗШИРЕНА БАГАТОКРОКОВА ПРОГРАМА
ОПТИМІЗОВАНИЙ ТА ОПТИМІЗОВАНИЙ
ONE SUPERCHARGED FORMULA Антивіковий мультикорекційний крем, науково розроблений за допомогою власної Concentric Technology™ VENN з використанням вітамінів B1 (тіамін HCL), B2 (рибофлавін), B3 (ніацинамід), B5 (пантенол), B7 (біотин) і B9 (фолієва кислота), 11 амінокислот (включаючи 8 незамінних амінокислот) і водорозчинну мастичну гумку VENN (патент США 10,881,127B1) як ключові інгредієнти для глибокого зволоження та ефективного покращення кольору шкіри за один крок.

У цьому вдосконаленому кремі використовується технологія солюбілізації VENN (патент США 10,881,127B1) для солюбілізації гумової мастики у воді — потужного антиоксиданту — і, таким чином, використання потужних концентрацій цієї потужної природної активної речовини у складі для боротьби з різними ознаками старіння та помітного покращення чистоти та сяйва шкіри. . Концентрат також працює на основі багатошарової технології транспортування VENN (патент KR 10-2133629) і технології тривимірної гідратації (патент KR 10-2140863), що забезпечує видимі, неперевершені результати.

Клінічно перевірено, щоб зволожити шкіру протягом 24 годин, зменшити появу зморшок, покращити еластичність і пружність шкіри, миттєво збільшити сяйво шкіри, освітлити зовнішній вигляд шкіри, зменшити знебарвлення, розгладити, пом’якшити та вирівняти текстуру шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 3мл
Продавец
ilata.gq
ilata
Супер-продавец
Николаев
96% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?