Все категории
Добавить товар

Осолоджуюча сироватка навколо очей advanced retinol + ferulic triple correction eye...

450 грн
Описание

Клінічно доведено, що сироватка навколо очей, швидко поглинається, підтягує шкіру, підвищує зволоження та зменшує вигляд зморшок , без липкості.

Обʼєм 5 мл
Повнорозмір 15 мл вартує 71$=2800🙃

З розформованого набору, тому без пакування

Тип шкіри: нормальна, суха, комбінована та жирна

Проблеми щодо догляду за шкірою: тонкі лінії та зморшки, нерівна текстура та втрата пружності та еластичності

Виділені інгредієнти:

- Ретинол: похідна вітаміну А, яка підтримує вироблення колагену, одночасно помітно усуваючи ознаки фотостаріння, покращуючи тонкі лінії та зморшки, усуваючи пошкодження, спричинені УФ-випромінюванням вільними радикалами, зменшуючи виділення шкірного жиру, що спричиняє плями, та зникає темні плями.

- Бакучіол: активна речовина, отримана з рослини бабчі, яка демонструє такий самий рівень ефективності, як і ретинол, без почервоніння чи подразнення, підтримує вироблення колагену та помітно зменшує тонкі лінії, зморшки та фотопошкодження.

- Рамбутан: м’яка рослинна активна речовина, яка бореться з тонкими лініями та зморшками, помітно покращуючи еластичність шкіри.

Інгредієнти: цей продукт є веганським, не містить глютену, не містить жорстокості та поставляється в упаковці, що підлягає переробці.

Розроблена для щоденного використання та безпечна для чутливої ​​шкіри, ця передова сироватка з ретинолом змінює вигляд вашої шкіри на краще. Наша суміш Phyto-Retinol Blend™ — зволожуючий коктейль із ретинолу та заспокійливих рослинних компонентів, таких як бакухіол, рамбутан і ферулова кислота — забезпечує покращені результати без подразнення.

Клінічні результати: у 2-тижневому клінічному дослідженні, проведеному на 60 суб’єктах із типами шкіри I–VI за Фіцпатріком:

- 91% побачили м'яку та еластичнішу область навколо очей

- 85% бачили більш гладку шкіру

Состояние: Новое
Цвет:
  • Коричневый
Размер:
  • 5мл

Похожие товары