Все категории
Добавить товар

Spa підтягуюча сироватка для шиї та зони декольте з олією оливи " райське зволоження "...

85 грн -10% 77 грн
Описание

Один із найефективніших засобів для догляду - це сироватка. Порівняно з кремом, склад цього засобу має більш високу концентрацію активних компонентів. Тому найчастіше цей засіб використовують для більш зрілої шкіри. Сироватка для шкіри шиї та зони декольте «Райське зволоження» містить потужний антиоксидантний комплекс, який сприяє чудовому живленню та зволоженню шкіри.

Спектр можливостей цієї сироватки дуже широкий, оскільки формула засобу збагачена оливковою олією. Засіб допомагає зробити шкіру більш гладенькою, підвищити пружність, поліпшити колір. Пам'ятайте, що сироватки - це концентровані косметичні засоби, тому на одне застосування його потрібно зовсім небагато - 1-2 краплі на шкіру обличчя, шиї та декольте. Сироватки наносять на попередньо очищену шкіру перед нанесенням крему. Невелику кількість засобу розподіляють тонким шаром м'якими рухами до повного вбирання.

Спосіб застосування : наносити сироватку легкими масажними рухами на шкіру від підборіддя до зони декольте. Використовуйте 2-3 рази на тиждень.

Об'єм : 50 мл.

Країна - виробник : Польща.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 50мл
Классификация:
Масс маркет
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Тонизирующее Увлажнение Лифтинг
Продавец
marxman
marxman
Супер-продавец
Киев
90% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?