Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Косметика

275 грн
Описание

Сироватка для лиця з частинками 24к золота та гіалуроновою кислотою Bioaqua 24K Gold Essence.

Концентрована сироватка Bioaqua 24K Gold Essence надає комплексну дію на шкіру обличчя. До складу косметики входить універсальний зволожуючий компонент - гіалуронова кислота, яка завдяки своїм маленьким молекулам здатна проникати в найглибші шари дерми, насичуючи їх живлющою вологою на цілий день. Цей компонент також сприяє виробленню колагену і еластину - ці органічні сполуки заповнюють зморшки і розгладжують їх.

Крім гіалуронової кислоти сироватка містить мікрочастинки колоїдного золота, які добре освітлюють шкірний покрив, очищають його від ороговілих частинок і знімають запальні процеси. Постійне застосування косметичного складу регулює рівень вироблення себуму, відновлює оптимальну мікрофлору на поверхні шкіри обличчя. Сироватка легко наноситься, добре поглинається, може використовуватися перед нанесенням повсякденного або святкового макіяжу.

Спосіб застосування: 

Нанесіть кілька крапель сироватки на чисту шкіру і акуратно масажуйте до вбирання. Для посилення ефекту використовуйте перед маскою або повсякденним кремом. Рекомендується застосовувати 2 рази на день, вранці і ввечері.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Продавец
inna2229
inna2229
Запорожье
Была