Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Medi-peel luxury royal rose ampoule омолоджуюча сироватка з екстрактом троянди

515 грн
Описание

Омолоджуюча сироватка-ампула з екстрактом троянди MEDI-PEEL Luxury Royal Rose Ampoule - інноваційна омолоджуюча ампульна сироватка, що повертає шкірі, що в'яне, життєвий тонус у максимально короткий час.
Успішно бореться зі зморшками, насичує шкіру поживними речовинами, активно зволожує і відновлює. Покращує колір і текстуру шкіри, надає їй гладкість, м'якість і сяйво.

Сироватка є ампульною і має концентрований склад, тому є більш ефективною порівняно зі звичайними засобами.

Есенція на 70% складається з концентрованого настою екстрактів троянд різних видів. Троянда сприяє зволоженню і допомагає утримувати вологу всередині, забезпечує шкірі еластичність, пружність і м'якість. Активно омолоджує: розгладжує дрібні зморшки і запобігає виникненню нових. Має чудові заспокійливі та протизапальні властивості, усуває всі подразнення і почервоніння. Регулює вироблення шкірного жиру сальними залозами, звужує пори і вирівнює тон шкіри.

Ніацинамід - усуває пігментацію і уповільнює процес вироблення меланіну, підвищує захисні функції шкіри, зволожує і перешкоджає трансепідермальній втраті вологи зі шкіри, пом'якшує і покращує еластичність.

Бетаїн - чинить зволожувальну дію, зміцнює стінки клітин, тим самим запобігає втраті вологи. Виконує пом'якшувальну і заспокійливу функції.

Гіалуронова кислота - виконує зволожувальну функцію, перешкоджає втраті вологи.

Аденозин - забезпечує потужний омолоджувальний ефект, зміцнює дерму, повертає шкірі здоровий, рівний і сяючий тон.

Комплекс 5 пептидів - уповільнює процеси старіння, покращує еластичність і пружність, сприяє регенерації пошкоджених тканин.

Концентрована формула передбачає застосування ампульної сироватки курсом, між якими обов'язково робити перерву.

100мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Красный
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл