Все категории
Добавить товар

Зволожуючий гель holy land cosmetics c the success h2o magic moist

1550 грн
Описание

Зволожуючий гель

Чарівний винахід для зневодненої шкіри створений в лабораторії ізраїльської компанії Holy Land Cosmetics. Це екстразволожувальний гель C The Success H2O Magic Moist, який містить активний комплекс натуральних зволожувачів рослинного походження, що забезпечує оптимальний рівень вологи для будь-якої, навіть найделікатнішої шкіри. Легка гелева консистенція буквально тане на шкірі, миттєво вбираючись і пом'якшуючи її. Комбінована дія гелю полягає в насиченні клітин вологою ззовні і зсередини, утриманню її і підтримці оптимального гідробалансу.

Гель Holy Land Cosmetics C The Success H2O Magic Moist добре використовувати в якості провідника для активних компонентів інших косметичних засобів. Формула засобу містить гель алое, інтенсивно зволожує шкіру, надає бактерицидну, зміцнювальну і розгладжувальну дію. Екстракти зеленого яблука і ромашки освіжають, тонізують і пом'якшують шкіру, усувають запалення і подразнення, підвищують еластичність волокон і розгладжують зморшки.

Спосіб застосування

препарат може використовуватися самостійно або поверх денного крему 1-2 рази на день на все обличчя, повіки і шию. При нанесенні препарату поверх інших кремів він поліпшить пенетрацію активних компонентів крему.

Склад

екстракти зеленого яблука, ромашки, гель алое, активний зволожувальний комплекс, вітаміни групи В.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
klinika
Breeze
Супер-продавец
Полтава
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?