Все категории
Добавить товар

Розпив acnox balancing toner a-nox face розігріваючий лосьйон лосьон разогревающий...

270 грн
Описание

Розігріваючий лосьйон на основі ізопропілового спирту
Дезінфікує, активізує мікроциркуляцію. Сприяє зменшенню набряку та запалення, вирівнюванню поверхні шкіри, підсушує. Застосовується у тому числі для підготовки до чищення та в період реабілітації після травм. Освітлює постакне плями.

Розпив:
50 мл - 270 грн

Також є в заводському пакуванні 125 мл та 250 мл.

ACNOX Balancing Toner (стара назва A-Nox face lotion) чудово очищає і дезінфікує шкіру, має дивну властивість викликати тимчасове розігрів шкіри за рахунок посилення кровообігу. А це, своєю чергою, веде до зменшення набряку. Тому при ранках, саднах, забитих місцях, укусах, ранах, що важко гояться, і всіляких хворобливих запальних елементах, протирання шкіри цим лосьйоном призводить до помітного полегшення стану. Тонік є чудовим передпілінгом для жирної та проблемної шкіри, і важливий компонент процедури атравматична чистка, і засіб швидкої допомоги при різноманітних пошкодженнях та загостренні акне, і один з варіантів зменшення сверблячки при себорейному дерматиті та укусах комах.

Застосування:
Змочити лосьйоном ватний диск і протерти шкіру. Використовувати 2 рази на тиждень або як рекомендовано спеціалістом. Викликає тимчасове печіння та почервоніння шкіри. Не наносити на область навколо очей!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 50мл
  • 100мл
  • 125мл
  • 250мл
Объем:
50 мл 100 мл 125 мл 250 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?