Все категории
Добавить товар

Скраб для тіла kate somerville exfolikate resurfacing body scrub, 15 мл

150 грн -20% 120 грн
Описание

Скраб для тіла kate somerville exfolikate resurfacing body scrub, 15 мл. Зроблено в США. Купувала в Британії, без коробки з набору.
Поліпшите тон і текстуру за допомогою скраб для тіла Kate Somerville ExfoliKate Resurfacing Body Scrub, засоби по догляду за шкірою, яка пом'якшує, відновлює і відновлює шкіру. Забезпечуючи потрійне відлущування, цей скраб для тіла поєднує в собі фізичні, хімічні та ферментативні інгредієнти для видалення омертвілої шкіри.
Цей скраб для тіла впливає на області, які цього найбільше потребують, допомагає розгладити і відполірувати як лущення, так і огрубілу, горбкувату шкіру. Ідеально підходить для підготовки шкіри до наступних процедур, допомагає досягти ефективніших результатів при використанні перед процедурами засмаги без сонця та процедурами глибокого зволоження. Для досягнення найкращих результатів скраб для тіла Kate Somerville ExfoliKate Resurfacing слід використовувати на вологій шкірі. Підходить для всіх типів шкіри, цей скраб для тіла допомагає зволожити та заспокоїти колір обличчя. ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ Працює для видалення омертвілої шкіри Сприяє покращенню тону і текстури Зволожує та заспокоює шкіру Ідеально підходить для підготовки шкіри до додаткових процедур. Підходити для використання на всіх типах шкіри Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Коралловый
Назначение:
Увлажнение
Продавец
mamka.ua
mamka.ua
Супер-продавец
Луцк
88% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?