Все категории
Добавить товар

Скраб для посиленого відлущування clinique 7 day scrub cream rinse-off formula, 30 мл

300 грн -17% 250 грн
Описание

Скраб для посиленого відлущування Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, 30 мл

Ціна 250 грн.

Зроблено в США

Термін придатності : Лютий 2025 р.

Скраб - це унікальний косметичний засіб, який допомагає обличчю виглядати рівним, ніжним і гладеньким. За допомогою якісного скрабу, такого, як 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula, можна не тільки повністю видалити всі омертвілі клітини епідермісу, а й глибоко очистити пори.

Американський бренд Clinique розробив 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula спеціально для того, щоб жінки не витрачали час на походи в салони краси, а могли ефективно очистити обличчя вдома. Популярним скрабом користуються багато знаменитостей і рекомендують відомі світові візажисти.

Якщо застосовувати Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula кілька разів на тиждень, то шкіра оновиться швидше. Активна формула, створена на основі натуральних компонентів, дозволяє косметичному засобу проникати в кожну клітинку й нормалізувати роботу всіх процесів у верхніх шарах епідермісу.

Унікальний засіб, - скраб для посиленого відлущування, - нормалізує кровообіг обличчя, насичує клітини киснем і корисними мінералами. У результаті власниця Clinique 7 Day Scrub Cream Rinse-Off Formula буде пишатися своїм підтягнутим, чистим, здоровим і гарним обличчям!

Спосіб застосування
Нанесіть на чисту шкіру обличчя масажними рухами, уникаючи області очей. Змийте водою або видаліть серветкою. Скраб м'який і делікатний, при необхідності його можна використовувати кожен день.

Обміну, повернення та торгу НЕМАЄ.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Натуральная
Объем:
30 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?