Все категории
Добавить товар

Рисовий гель-скатка для обличчя

130 грн
Описание

Гель-скатка з рисовим екстрактом Bioaqua — делікатний ексфоліант, дбайливо прибирає ороговілі частинки епідермісу і дозволяє шкірі сяяти здоров'ям і красою. Гель містить екстракти алое і цитрусових, а також гіалуронову кислоту, яка відповідає за утримання вологи в клітинах шкіри.

Регулярний пілінг необхідний шкірі, якщо її не очищати, то відмерші клітини та інші частинки забивають пори, а значить сприяють появі прищів. Скатка є найбезпечнішим засобом для інтенсивної очистки шкіри, вона не містить абразивних частин, які пошкоджують шкіру. Регулярне використання скатки дозволить підтримувати шкіру здоровою, чистою. 

Збалансований склад гелю не викликає алергії, діє ефективно і в той же час дбайливо, видаляючи себум і інші забруднення в порах.

Спосіб застосування: використовувати засіб слід 1-2 рази в тиждень. Наносити гель-скатку потрібно на шкіру без макіяжу, важливо, щоб вона ледь вологою. М'якими рухами засіб розподіляють по обличчю і залишають на дві хвилини, після чого змивають теплою водою разом з утвореними грудками. Застосовуйте скатку перед нанесенням косметики - крему, маски, сироватки, щоб збільшити її ефективність.

Виготовлено під наглядом: France Bioaqua International Co., Ltd, France.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?