Все категории
Добавить товар

Зволожуючий спрей для обличчя emma hardie

290 грн
Описание

Оригінал, із Великобританії. Торгу та обміну немає. Об‘єм - 30мл, без коробки з набору.

Закріпіть вологу у вашому обличчі за допомогою Emma Hardie Plump and Glow Hydrating Mist; ультратонкий, легкий спрей для обличчя, який покращує зволоження, одночасно захищаючи шкіру від зовнішніх агресорів, які можуть викликати ознаки старіння.

Миттєво втамовуючи спрагу шкіри за допомогою гіалуронової кислоти, щоб розгладити та зменшити видимість тонких ліній і зморшок, відзначений нагородами спрей утворює вуаль «другої шкіри» на шкірі за допомогою технології Glycofilm 2%. Ідеально підходить для міських жителів, цей щит проти забруднення перехоплює забруднювачі навколишнього середовища, такі як дим і вихлопні гази, перш ніж вони можуть окислюватися та завдати шкоди шкірі.

Заспокійливий, тонізуючий, зволожуючий і пом’якшуючий завдяки суміші алое вера, оксамитової квітки та дикої водяної м’яти, багатофункціональний туман забезпечує невидиму корекцію кольору, щоб збалансувати почервоніння та уніфікувати колір обличчя, залишаючи вам м’який фокус і сяюче сяйво.

Також можна використовувати як спрей для фіксації макіяжу.

Підходить для чутливої ​​шкіри. Дерматологічно та клінічно перевірено.

Як використовувати

Тримайте розпилювач на відстані приблизно 30 см від обличчя, закрийте очі та розпорошуйте засіб на шкірі протягом дня, щоб освіжити та захистити її. Крім того, його можна використовувати вдень і ввечері після очищення перед нанесенням сироватки, масла для обличчя або зволожуючого крему для інтенсивного зволоження.

Порада: використовуйте для пом’якшення та закріплення макіяжу для ефекту розмивання. Його також можна використовувати для зволоження шкіри під час подорожі та для захисту від ефекту висихання в кондиціонованому та дуже жаркому середовищі.

Застереження: якщо продукт потрапив в очі, ретельно промийте їх великою кількістю чистої води.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Назначение:
Увлажнение
Продавец
mamka.ua
mamka.ua
Супер-продавец
Луцк
88% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?