Все категории
Добавить товар

Увлажняющий тонер-мист с березовым соком hyggee all-in-one mist

450 грн -2% 445 грн
Описание

Міст-спрей миттєвого та надовго зволожує шкіру. Спрей попереджає випаровування вологи, усуває відчуття стягнутості, сухості та лущення, допомагає позбутися тьмяного кольору обличчя. Після розпилення засобу на шкірі створюється невидима плівка, яка захищає від негативного впливу навколишнього середовища та підтримує оптимальний гідробаланс. Освіжаючий спрей регулює вироблення себуму, зменшує жирний блиск та робить макіяж ще стійкішим. Після застосування спрея з'являється відчуття свіжості, шкіра зволожується, наповнюється енергією і начебто підсвічується зсередини!

Міст-спрей ALL IN ONE MIST виробництва HYGGEE має унікальний та збалансований склад, кожен інгредієнт якого спрямований на зволоження, оздоровлення, живлення, збереження молодості та здоров'я шкіри. Активними діючими компонентами є:

Березовий сік. Насичує тканини вологою, нормалізує водний баланс клітинному рівні. Сік берези плосколистої має бактерицидну дію, бореться з хвороботворними мікроорганізмами. Має освітлюючу властивість.
Ніацинамід. Є потужним відбілюючим засобом. Освіжає колір обличчя. Має омолоджуючу дію.
Олія бергамоту. Відмінно пом'якшує та живить усі шари шкіри. Відновлює епідерміс після подразнень та пошкоджень.
Ферментовані лактобактерії. Створюють захисний бар'єр. Зміцнюють імунітет шкіри. Фермент лактобактерій та біфідобактерій допомагає виводити токсини, шлаки.
Екстракт кориці. Нормалізує роботу сальних залоз. Звужує пори.
Гіалуронова та поліглутамінова кислоти. Глибоко зволожують, захищають від зневоднення та попереджають передчасне старіння шкіри.
До складу освіжаючого, зволожуючого спрею HYGGEE ALL IN ONE MIST входить спеціальний запатентований компонент бутиловий авокадат, отриманий з олії авокадо, який нормалізує виділення себуму. Активна речовина ксилітіл глюкозид є потужним зволожуючим засобом, що регенерує шкіру обличчя. Також до складу спрею входять екстракт портулаку, екстракт листя та стовбурові клітини гіностеми, фруктова вода яблуні, фітостероли, пантенол, гліцерин, ксиліт, аденозин, фосфоліпіди, керамід, аргінін та ін.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая
Назначение:
Антивозрастное Матирующее Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?