Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Тонер з пробіотиками fraijour pro-moisture creamy toner 500 мл

680 грн
Описание

Тонер з пробіотиками
Fraijour Pro-Moisture Creamy Toner 500 мл

Підходить для всіх типів шкіри

Тонер необхідний нам для того, щоб глибоко вкорінювати шкіру після етапу очищення. Отже, існує правило 3 секунд: потрібно нанести тонер на шкіру протягом цього часу, щоб волога не встигла позбутися шкіри.

✔ Зволожує тонер з пробіотиками Fraijour Pro-Moisture Creamy Toner усуває сухість і пружність шкіри, активно годує клітини вологою, відновлює оптимальний гідро-ліпидний баланс. Вказує заспокійливу дію, усуває почервоніння та запалення, вирівнює тон.

Тонер зміцнює захисні функції шкіри, створює невидимий бар’єр, який захищає від шкідливого впливу шкіри і не дає вологи випаруватися. Підтримує м’якість і пружність шкіри.

✔ Середовище має консистенцію супроводжуваної водички. Комплекс пробиотиків надає тонеру легкий білий відтінок. Тонер легко розподіляється по шкірі, швидко всмоктується, не залишаючи липкості і плівки на обличчі.

Основні інгредієнти:

❑ Комплекс з 5 видів гіалуронової кислоти забезпечує активне утримання на всіх рівнях епідерміса. Проникає у глибокі шари епідермісу, живить вологою і утримує її в клітинах, підтримує оптимальний рівень вологи зсередини. Зневоднення й дегідратація не дозволяють обезводнення, а шкіра гладенька і пружна.

✅ Лактобактерії Крім того, завдяки природним мікрофлору шкіри поліпшується структура колагену, збільшується щільність і еластичність шкіри.

✅ Екстракт полини має антисептичний і цілющий ефект, заспокоює почервоніння та роздратування, знімає запалення. Вирівнює тон шкіри, нормалізує роботу сальних залоз.

✅ Молкові білки Збагачують шкіру амінокислотами, стимулюють оновлення клітин. Завдяки потужним антиоксидантним властивостям шкіра поліпшує захисні функції шкіри, завдяки чому м’якість і оксамитість стають м’якими.

✅ Біфідобактерії Удосконалюють імунну систему шкіри, роблять її менш сприйнятливою до ультрафіолетового проміння, вільною радіаллю та іншими агресивними факторами навколишнього середовища. Вони допомагають клітинам засвоювати вітаміни та мікроелементи, нормалізують обмін речовин.

✅ Екстракти шести зернових культур Розм’якшують шкіру, зволожують і заспокоюють. Розгладжують рельєф, вирівнюють тон, сприяють відновленню клітин епідерміса.

Спосіб застосування: на сухе раніше очищене обличчя нанесіть тонер і м’яко вбийте кінчиками пальців. На сухих ділянках шкіри, які вимагають додаткового вологня, нанесіть тонер повторно. Особливо інтенсивно влаштовуйте тонером ватний диск або серветки для обличчя і прикладайте до шкіри на 10-15 хвилин. Тонер також можна використовувати як міст, розподіляючи поверх макіяжу за допомогою спонжу.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Объем:
500 мл
Тип кожи:
Сухая
Продавец
maldishop
MaldiShop
Супер-продавец
Одесса
85% выполненных заказов
Была