Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Антивіковий тонік з колагеном pixi collagen tonic

700 грн
Описание

Антивіковий тонік з колагеном Pixi Collagen Tonic

Об’єм 250 мл

Новий хіт бренду Pixi Collagen Tonic допомагає зберегти молодість шкіри, освіжити колір обличчя, вирівняти текстуру та запобігає появі зморшок. Засіб містить екстракт акації, який використовується як замінник колагену тваринного походження та кокосову воду для відновлення та глибокого пролонгованого зволоження шкіри.

Колаген акації є базовою копією структури сполучної тканини нашої шкіри (його ще називають другою шкірою!). Він містить такі амінокислоти, як гідроксипролін та відповідає за регенерацію шкіри, за посилення виробництва власного колагену. Завдяки цьому компоненту шкіра зміцнюється, оновлюється, зволожується та помітно відновлює сяйво.

Крім колагену акації тонік має найбагатший склад активних компонентів:

пептиди для тонізування та збереження молодості дерми,

кокосова вода - зволожує і утримує вологу, а ще містить цитокінін, який впливає на клітини, що омолоджує, покращує еластичність сполучної тканини і тим самим, запобігає появі зморшок і в'ялості шкіри,

магнезіум аскорбіл фосфат - стабільна форма вітаміну С,

фруктові та рослинні екстракти для антиоксидантного захисту від вільних радикалів, живлення та зволоження. (У складі екстракт квітів та листя японської камелії, екстракти лаванди, кипарису, розмарину, квіток гіркого апельсина, екстракти дині канталупа, редиски, малини та яблука).

Цей тонік, наповнений колагеном акації, пептидами та фруктовими екстрактами, підходить для всіх типів шкіри, допомагає омолоджувати та підтримувати здоровий колір обличчя. Додавання кокосової води та морської солі роблять його справді унікальним.

Не тестувався на тваринах, не містить алкоголю та парабенів.

Спосіб застосування
Використовувати вранці та ввечері після очищення шкіри. Нанести на шкіру обличчя за допомогою ватного диска або кінчиками пальців, дати вбратися.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
Размер:
  • Onesize