Все категории
Добавить товар

Лосьйон з гамамелісомholy land cosmetics hamamelis face lotion

950 грн -11% 850 грн
Описание

Лосьйон з гамамелісом

Очищувальний лосьйон з екстрактом гамамелісу Hamamelis Face Lotion від компанії Holy Land Cosmetics чудово підходить для догляду за усіма типами шкіри, проте найефективнішим є у боротьбі з проблемами жирної шкіри. Комплексна дія лосьйону направлена на глибоке очищення та звуження пор, нормалізацію роботи сальних залоз і зняття запалень. Активні компоненти усувають відчуття свербіння та різноманітні лущення, а також сприяють освіженню та вирівнюванню тону обличчя.

Основний інгредієнт формули Holy Land Cosmetics Hamamelis Face Lotion - екстракт гамамелісу, який має антисептичну, протизапальну та заспокійливу дії. Гамамеліс сприяє нормалізації обмінних процесів і поліпшенню мікроциркуляції рідин у тканинах, освіжає та тонізує шкіру. Як захисний компонент лосьйону використовують лимонну кислоту, яка має активні антиоксидантні властивості. Крім того, лимонна кислота освітлює шкіру обличчя, підвищує еластичність тканин і розгладжує дрібні зморшки.

Спосіб застосування

Попередньо очистити обличчя та лише після цього наносити на шкіру лосьйон, змочивши у ньому ватний тампон. Засіб рекомендують застосовувати щодня, для того щоб отримання максимального ефекту.

Склад

екстракт гамамелісу, лимонна кислота

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Коричневый
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?