Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Purito aha bha refreshing solution тонер с aha bha кислотами

650 грн -2% 640 грн
Описание

Освіжаючий тонер з AHA BHA кислотами PURITO AHA BHA Refreshing Solution

Тонер з кислотами м'яко відлущує ороговілі клітини, вирівнює рельєф, звужує пори і усуває комедони. Також має протизапальні і антибактеріальні властивості, зменшує запалення, регулює виділення шкірного себума і надає шкірі здорового сяйва. Регулярне відлущування за допомогою освіжаючого тонера зміцнить шкіру, додасть їй здорове сяйво. Рівень pH -3,6 +/- 0,5.

Підходить шкірі з закритими і відкритими комедонами та акне.

Активні компоненти:

- Вода з кори білої верби. Природне джерело саліцилової кислоти - має виняткові протизапальні властивості, зменшує пори і зморшки, а також вирівнює тон шкіри, одночасно підвищуючи її пружність.

- Гліколева кислота (7%). Має найменші молекули серед всіх альфа-гідроксикислот і може легко проникати в шкіру. Гліколева кислота допомагає розгладити дрібні зморшки і поліпшити тон і текстуру шкіри, її часто використовують для усунення незначної гіперпігментації.

- Саліцилова кислота (2%). Відлущує шкіру, видаляє омертвілі клітини шкіри, прибирає забруднення і себум, а також зменшує запалення.

Спосіб використання: нанесіть тонер на ватний диск і протріть ним попередньо очищену шкіру. Не змивайте. Використовуйте від 3 до 5 разів на тиждень. Уникайте потрапляння в очі. Ви можете відчути поколювання і почервоніння. Рекомендується наносити ввечері. Обов'язково використовувати сонцезахисний крем перед виходом на сонце.

100ml

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 100мл