Все категории
Добавить товар

Набір pixi best of bright kit

900 грн
Описание

Лімітований набір косметики для обличчя Pixi Best of Bright Kit стане чудовим подарунком для дівчат і жінок будь-якого віку, тим більше, що його складові підходять для будь-якого типу шкіри. Гель для вмивання, тонік і маска, що входять до складу комплекту, допоможуть покращити не тільки візуальний стан, але й сприятимуть структурним покращенням епідермісу. Цей набір можна також придбати для того, щоб ознайомитися з ефективністю косметичних продуктів Ріхі. Ріхі Best of Bright Kit представляє три найпопулярніші косметичні продукти бренду.
. Pixi Glow Mud Cleanser - це засіб для вмивання з гліколевою кислотою, який забезпечує м'яке відлущування, глибоке очищення, зволоження та тонус. Має ніжну гелеву текстуру, відмінно спінюється і змивається. М'який тюбик (15 мл) з кришкою-підставкою робить витрату економною, а процедуру гігієнічною.
Pixi Glow Tonic-відлущуючий тонік з гліколевою та гілауроновою кислотами. Цей засіб допомагає вирівняти тон та рельєф шкіри, а також позбутися дрібних зморшок, слідів акне, в'ялості та набряклості. Ергономічний флакон (30 мл) під кришкою приховує зручний дозатор.
Pixi Glow Mud Mask - тюбик (15 мл) з підтягувальною, омолоджуючою та поживною маскою на основі глини, морської солі та екстракту женьшеню - відмінний засіб для швидкого відновлення краси та профілактики старіння.
Продукти з набору Pixi Best of Bright Kit можна використовувати як у комплексі, так і окремо, вони не містять алергенів та шкідливих речовин, тому їх можуть використовувати навіть люди з чутливим типом шкіри

Состояние: Новое
Цвет:
  • Оранжевый
  • Салатовый
Размер:
  • Onesize
Продавец
julia...
Beauty_house
Супер-продавец
90% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?