Все категории
Добавить товар

Medik8 press & clear 150 ml відлущувальний вна-тонік з 2% інкапсульованою саліциловою кислотою

1350 грн
Описание

Medik8 Press & Clear 150 ml - це тонік із 2% ВНА, а саме інкапсульованою саліциловою кислотою. Він робить шкіру помітно чистішою, бореться з недоліками, та водночас має оптимізовану дію для максимального комфорту при застосуванні.

Профілактика висипів, активна дія, післядогляд – це щоденний тонік все-в-одному. Формула не пошкоджує природний захисний бар'єр шкіри, проте ефективно протидіє висипам та їх наслідкам, а ще глибоко живить і гідратує шкіру.

Ніжна формула на водній основі, що означає відсутність липкості або жирності при застосуванні. А також гарантує відчуття свіжості та задоволення від щоденного застосування, навіть якщо шкіра чутлива.

Також доступна ековерсія Refill об'ємом 150 мл. Збережіть помпу-дозатор і повторно використовуйте до 5 разів.

ПЕРЕВАГИ:

1. Чистота без компромісів.
Справжня інновація в застосуванні ВНА у догляді за шкірою: Press & Clear поєднує в собі потужність та ніжну дію. Інкапсульована саліцилова кислота повільно й рівномірно надходить у шкіру, а унікальний нейтральний рН 5,5 запобігає негативних побічним ефектам. Легка й приємна в застосуванні формула не сушить, не липне, не пече й при цьому забезпечує максимальні результати й комфорт шкіри.

2. Швидка дія.
Помітне очищення та оздоровлення шкіри всього за 7 днів* застосування.

3. Дбайлива дія.
Проблемна шкіра = чутлива шкіра, тому потребує відповідного ставлення. 96% учасників дослідження виявили, що Press & Clear ніжний до чутливої проблемної шкіри*.

4. Чиста шкіра на все життя.
Профілактика, активна боротьба й післядогляд — все в одному щоденному тоніку.

5. Ідеальна пара.
Press & Clear та Crystal Retinal — ідеальне поєднання для бездоганної чистоти шкіри без недоліків.

Як використовувати:
Прокрутити верхню частину помпи проти годинникової стрілки до характерного звуку «клац». Вранці й/або ввечері одразу після очищення міцно притиснути ватний диск до дозатора й натиснути 3-4 рази. Ретельно протерти шкіру обличчя змоченим ватним диском, уникаючи тендітної області навколо очей. Після застосування прокрутити помпу за годинниковою стрілкою, щоб запобігти витіканню.

Перед першим застосуванням обов'язково провести патч-тест (Патч-тест – це аплікаційна шкірна проба, що дозволяє швидко й легко визначити можливість негативної реакції на новий засіб для догляду за шкірою)

Коли перша пляшка закінчиться, не викидайте помпу — її потрібно всього лише накрутити на нову пляшку в версії Press & Clear Refill.

Refill - 1310
З помпою - 1350

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
  • Голубой
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Дерматокосметика Проффесиональная Элитная
Тип кожи:
Жирная Комби Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антиакне Матирующие Питание Тонизирующие

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?