Все категории
Добавить товар

Тонер для обличчя з екстрактом зеленого чаю fenyi green tea toner

140 грн
Описание

Тонер для обличчя з екстрактом зеленого чаю Fenyi Green Tea Tone є чудовим тонізуючим засобом для шкіри обличчя. Косметичний засіб очищає шкіру, дезінфікує її та делікатно освітлює. Позитивно впливає на зовнішній вигляд та загальний стан шкірного покриву, захищає від появи зморшок, в'ялості та пігментних плям.

Косметичний засіб покращує колір обличчя, позбавляє від зайвого жирного блиску і надає свіжості та бархатистості. Регулярне застосування тонера зроблять шкіру вашого обличчя бездоганно чистою, зволоженою та сяючою.

В складі:

Екстракт зеленого чаю - насичує шкіру вологою та не допускає відчуття сухості та стягнутості, бореться з лущеннями та підвищує тонус шкіри. Також зелений чай наповнений різними корисними речовинами, якими він насичує шкіру, роблячи її більш здоровою та м'якою.

Екстракт гамамелісу - має виражену протизапальну та антисептичну дію, тонізує шкіру та зміцнює стінки судин, сприяє зменшенню набряклості, покращує мікроциркуляцію крові, а також зменшує секрецію сальних залоз. Також екстракт гамамелісу прекрасно звужує пори шкіри.

Екстракт портулаку - прискорює регенерацію тканин, відмінно тонізує шкіру. Має ранозагоювальні та протизапальні дії, знімає роздратування, зменшує свербіж і запалення, покращує стан шкіри при псоріазі, акні, розацеа.

Спосіб застосування: Для нанесення рекомендується використовувати ватяні диски. Невелику кількість наносять на диск, після чого протирають їм шкіру, не торкаючись зони під очима. Після цього потрібно дати тоніку вбратися, потім можна переходити до нанесення інших засобів догляду.
Об'єм: 100 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Салатовый
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?