Все категории
Добавить товар

Заспокійливий тонер від акне з олією чайного дерева fenyi acne toner

165 грн
Описание

Заспокійливий тонер від акне з олією чайного дерева Fenyi Acne Toner є чудовим доглядовим засобом за проблемною шкірою. Тонер відмінно регулює жирність, очищує та звужує пори, а також знімає запальні процеси. Тонер відновлює та зміцнює структуру, заспокоює подразнену шкіру, прибирає почервоніння, почервоніння та лущення.

Косметичний засіб сприяє видаленню акне, не пересушує шкірний покрив, зволожує його та тонізує. Підсилює захисні функції епідермісу, розгладжує структуру, бореться із зневодненням.

В складі:

Олія чайного дерева - найсильніший природний антисептик, з'єднання, що входять до його складу, згубні для стафілокока і стрептокока, а також для грибкової та вірусної інфекції. Олія чайного дерева нормалізує мікрофлору епідермісу, регулює жирність, знімає запалення, надає шкірі матовості.

Екстракт Алое Вера – покращує еластичність шкіри, нормалізує вироблення шкірного себуму, допомагає при запальних процесах, оздоровлює шкіру з акне та себореєю.

Екстракт центели азіатської - має потужні протизапальні і омолоджуючі ефекти, відмінно знімає роздратування, робить шкіру більш пружною, бореться з вільними радикалами і послаблює дію УФ-променів.

Спосіб застосування: Для нанесення рекомендується використовувати ватяні диски. Невелику кількість наносять на диск, після чого протирають їм шкіру, не торкаючись зони під очима. Після цього потрібно дати тоніку вбратися, потім можна переходити до нанесення інших засобів догляду.
Об'єм: 100 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Бирюзовый
Размер:
  • Onesize
Объем:
100 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?