Все категории
Добавить товар

Тонер від акне зампокійливий

189 грн
Описание

Заспокійливий тонер від акне з екстрактом зеленого чаю Fenyi Acne Toner Green Tea

Заспокійливий тонер від акне з екстрактом зеленого чаю Fenyi Acne Toner Green Tea.
Заспокійливий тонер від акне від бренду Laikou із зеленим чаєм є чудовим доглядовим засобом за проблемною шкірою. Такий косметичний засіб відмінно регулює жирність, очищує та звужує пори, а також знімає запальні процеси. Тонер відновлює та зміцнює структуру, чудово заспокоює подразнену шкіру, прибирає почервоніння, запалення та лущення.

Косметичний засіб сприяє видаленню акне, не пересушує шкірний покрив, зволожує його та тонізує. Підсилює захисні функції епідермісу, розгладжує структуру, бореться із зневодненням. Зелений чай – вирівнює тон обличчя, покращує його зовнішній вигляд та колір, делікатно очищує, зволожує та пом'якшує.

При регулярному використанні косметичний засіб дозволить надовго зберегти шкіру чистою, м'якою та ніжною. Тонер допоможе впоратися з наявними висипаннями та уникнути нових та покращити стан шкірного покриву.

Спосіб застосування:

Для нанесення тоніка рекомендується використовувати ватні диски. Невелику кількість наносять на диск, після чого протирають ним шкіру, не зачіпаючи зону під очима. Після цього потрібно дати тоніку всмоктатися, потім можна переходити до нанесення інших засобів по догляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • 100мл
Объем:
100 мл

Похожие товары