Все категории
Добавить товар

Isntree - hyaluronic acid toner - тонизирующий тонер

565 грн
Описание

IsNtree Hyaluronic Acid Toner (Renew) Зволожуючий тонер з 50% гіалуронової кислоти
Зволожуючий тонер для відновлення гідро-ліпідного бар'єру шкіри. Продукт ефективно усуває сухість і відчуття стягнутості, наповнює клітини шкіри вологою, сприяє її утриманню і пролонгованою зволожуючою дією.

Нормалізує водно-жировий баланс, нейтралізує агресивну дію проточної води на поверхню шкіри і готує до наступних етапів догляду. Тонер виступає в ролі провідника, допомагає всім активним компонентам догляду засобу проникати максимально глибоко в епідерміс і підвищує їх ефективність.

Основу засобу становить 3 види гіалуронової кислоти, вона є одним з основних компонентів клітин шкіри і володіє унікальною зволожуючею дією. Гіалуронова кислота здатна проникати в глибокі шари епідермісу і довше утримувати вологу, запобігаючи старінню шкіри. Знімає набряклість і роздратування, нормалізує кровопостачання, сприятливо впливає на процеси загоєння і регенерації.

Екстракт кореня штокрози - знімає почервоніння, освітлює пігментацію, вирівнює і оздоровлює колір обличчя.

Екстракт алое вера - сприяє пом'якшенню шкіри і зняття подразнень, прискорює загоєння ранок, має протизапальну і антиалергічну активність, має антиоксидантну дію, стимулює синтез власних колагенових волокон.

Трегалоза - полісахарид, який надає могутню зволожуючу дію, уповільнює процеси старіння і має антиоксидантну активність.

Весь склад засобу має ступінь безпеки 1-2 рівня EWG.

Спосіб застосування: Нанесіть необхідну кількість тонера на шкіру м'якими рухами, або за допомогою бавовняного диска. Можна використовувати змочені диски в якості локальної маски.

200 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары