Все категории
Добавить товар

М'який тонер із рна-кислотою medik8 press & glow 50 ml

380 грн
Описание

РОЗЛИВ!

Зволожувальний кислотний тонер із вмістом глюконолактону забезпечує не просто м'яке оновлення шкіри, але й насичує її вологою, притягуючи та утримуючи воду у клітинах шкіри.
Делікатна формула тонера підходить власникам чутливої ​​та реактивної шкіри, застосування не викликає подразнення або додаткових реакції. Не стягує, не щипає, не залишає липкості. Забезпечує рівномірний тон та здорове сяяння шкіри після використання. Дбайливо і м'яко бореться з пігментацією, освітлює поверхню шкіри.

Тип шкіри:
Суха;
Нормальна;
Комбінована;
Жирна.

Показання:
Чутливість;
Нерівномірні тон та текстура шкіри;
Пігментація.

Активні компоненти:
Глюконолактон 5,5% (РНА) – м'яка, але ефективна полігідроксікислота забезпечує дбайливу ексфоліацію та гідратацію шкіри. Вирівнює тон, забезпечує гладкість текстури та рівну поверхню шкіри.
Екстракт квітів опунції – натуральний активатор ферментів, що допомагає підвищити швидкість клітинного оновлення. Покращує чистоту та сяйво шкіри, сприяє розгладжуванню ліній та зморшок.
Алое вера – заспокійливий натуральний екстракт, діє як протизапальний засіб, одночасно пригнічуючи реакцію почервоніння. Покращує вологоутримуючі здібності шкіри.
Екстракт ягід асаї – знімає запалення та захищає шкіру від впливу вільних радикалів.

Розлив:
50 мл - 380 грн

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Оранжевый
Размер:
  • Onesize

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?