Все категории
Добавить товар

Тонер-есенція pyunkang yul essence toner 30 мл

135 грн
Описание

Насичений, густий тонер-есенція Essence Toner від Pyunkang Yul з інтенсивно зволожуючою формулою розроблений клінікою традиційної східної медицини, яка багато років займається дослідженням і лікуванням легеневих захворювань. Косметичний бренд Pyunkang Yul з’явився завдяки пацієнтам, які скаржилися лікарям клініки на те, що їм складно підібрати “чисті” від зайвих домішок і запахів косметичні продукти. Essence Toner – перший і найбільш продаваний продукт марки. У ньому немає води – 91.3% складу займає екстракт кореня астрагала, який по частоті використання в китайській медицині сперечається з женьшенем. Сила цього інгредієнта – в потужних антиоксидантних, заспокійливих, протизапальних властивостях, насиченості вітамінами, мінералами, полісахаридами, амінокислотами, ефірними маслами і бетаїном. Завдяки здатності знімати запалення і знімати спазм судин екстракт кореня астрагала зменшує вираженість куперозной сіточки.

Крім цього, до складу тонера входить аргінін – амінокислота, яка проникає в глибокі шари шкіри і впливає на мікроциркуляцію і захисну функції шкіри. Аргінін очищає від продуктів розпаду білків, покращуючи колір обличчя, регенерує, відновлює, бореться зі зморшками, освітлює пігментацію і швидко загоює опіки. За утримання вологи в тонері відповідає найефективніший хумектант – бутиленгліколь.

Тонер особливо сподобається людям, шкіра яких легко подразнюється і червоніє, при почутті зневоднення і стягнутості, сухості, а також при поганому кровообігу. Він не містить подразників, тому підійде навіть найчутливішій шкірі. Ідеальний для “Методу 7 тонерів” – зволоження шкіри методом нашарування легких тонерів без крему.

Склад: astragalus membranaceus root extract, 1,2-hexanediol, butylene glycol, bis-PEG-18 methyl ether dimethyl silane, hydroxyethylcellulose, carbomer, arginine.

Застосування: трохи тонера вилити в долоню і нанести на чисте обличчя прикладаючими рухами долонь або просочити ватний диск і протерти обличчя, зверху нанести незмивні засоби по догляду.

30 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный
  • Синий
Размер:
  • Onesize

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?