Все категории
Добавить товар

Farmstay hyaluronic acid multi aqua ultra toner увлажняющий гиалуроновый тонер

480 грн -3% 470 грн
Описание

FarmStay Hyaluronic Acid Multi Aqua Ultra Toner Миттєве, глибоке і тривале зволоження забезпечує тонер з 5 видами гіалуронової кислоти. Використовується відразу після очищення шкіри, допомагає уникнути появи сухості, зморшок. Видаляє зі шкіри надлишок себуму, відмерлі клітини, готує шкіру до нанесення доглядових засобів і косметики. Призначений для зневодненої шкіри будь-якого типу.

Переваги засобу: приємно освіжає, заспокоює подразнення та усуває лущення, відновлює шкіру після стресу, підвищує еластичність шкіри.

За регулярного застосування тонера "виштовхуються" сухі заломи, що утворилися через брак вологи, шкіра наповнюється об'ємом, розгладжується сіточка дрібних зморшок, глибокі стають менш вираженими.

Гіалуронова кислота зволожує шкіру як на поверхні, так і в глибоких шарах. На поверхні створює непомітну найтоншу плівку, яка запобігає випаровуванню води, зберігаючи вологу всередині. Сприяє загоєнню ран, впливає на імунні реакції, захищає клітини від вільних радикалів, оберігає шкіру від передчасного старіння.

Ніацинамід ефективно справляється з гіперпігментацією шкіри: освітлює і зменшує вікові плями, прибирає сліди пост-акне, знімає почервоніння, вирівнює тон шкіри.

Аденозин регулює окисно-відновні процеси в клітинах шкіри, сповільнюючи її старіння, сприяє розгладженню зморшок.

Екстракт шоломниці байкальської, що використовується як допоміжний компонент, допомагає шкірі впоратися зі стресом.

Наносити на очищену шкіру за допомогою долонь або ватним диском.

500мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бирюзовый
  • Голубой
Размер:
  • 500мл
Объем:
500 мл

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?