Все категории
Добавить товар

Geek&gorgeous smooth out эксфолиант с гликолевой и молочной кислотой

530 грн
Описание

ЕХР 21.03.2025
Geek & Gorgeous — це угорський косметичний бренд, який поєднує новітні технології з надзвичайно ефективними формулами. У його широкому асортименті Ви можете знайти засоби для очищення, відлущування та догляду. Вони вирізняються делікатними, спеціально розробленими формулами, які призначені для універсального догляду будь-якого типу шкіри - включаючи чутливу, вимогливу або зрілу.
Рідкий ексфоліант для обличчя Smooth Out Geek & Gorgeous створений для зрілої шкіри, на якій почали з’являтися перші ознаки старіння. Його текстура дуже легко наноситься і швидко вбирається - як тонік. При регулярному застосуванні Ви помітите покращення в розгладжуванні, зміцненні та освітленні шкіри, що призведе до більш здорового вигляду. Зморшки стануть більш заповненими, а зміна кольору стане менш помітною. Тонік Smooth Out Geek and Gorgeous Exfoliating Tonic містить 10% гліколевої кислоти та 2% молочної кислоти. AHA кислоти видаляють мертві клітини з поверхні шкіри та додатково стимулюють вироблення колагену. Він був підкріплений заспокійливим екстрактом опунції, інжиру та дріжджів, а також пантенолом.

Основні компоненти:
-Гліколева кислота 10% — найбільш перевірена та досліджена AHA кислота, яка не тільки м’яко відлущує поверхню шкіри, але й прискорює вироблення колагену та зменшує гіперпігментацію.
-Молочна кислота 2% — друга за кількістю досліджень AHA кислота, що є не тільки м’яким та ефективним ексфоліантом, а ще й фантастично зволожує.
-Екстракт кактуса Nopal + екстракт дріжджів — комбінація, що містить пептиди з низькою молекулярною масою, вуглеводи та мінерали. Призначена для зменшення подразнення після застосуванням великої кількості AHA кислот.
-Галактоарабінан — природний полісахарид, який зменшує трансепідермальну втрату вологи, а також підвищує ефективність ексфоліантів.
-Пантенол — класичний компонент для догляду за шкірою та надійний заспокійливий, зволожувальний і захисний засіб.
-Ксілітілглюкозид + Ангідроксиліт + Ксиліт — трійка зволожувачів на основі цукру, яка підвищує здатність шкіри зв’язувати воду та зміцнює захисний бар’єр шкіри.
-Кроссполімер гіалуронату натрію — гіалуронова кислота нового покоління, що здатна зв’язувати воду в кілька разів ефективніше за звичайну.

При постійному застосуванні ексфоліант стимулює вироблення шкірою власного колагену, розгладжує дрібні зморшки, зменшує гіперпігментацію та підвищує ефективність процедур і зволожувальних засобів.

Підійде для майже всіх типів шкіри, але особливо радимо звернути на нього увагу тим, хто хоче позбавитись пігментації, нерівного тону та перших ознак старіння.

Smooth Out — найпотужніший ексфоліант з асортименту Geek & Gorgeous. Тому, якщо ваша шкіра схильна до подразнень та почервонінь, радимо обрати делікатніший варіант.

Продукти Geek & Gorgeous є веганськими і створені за принципом cruelty-free. Рецептури були наповнені найнеобхіднішими активними речовинами, без додавання наповнювачів, парабенів, штучних барвників і подразнюючих ароматизаторів. Це саме та підтримка, яка потрібна Вашій шкірі.

Ви можете використовувати Smooth Out від одного до одного разу на день, залежно від рівня переносимості Вашої шкіри. Після нанесення може з'явитися легке поколювання, що є нормальним явищем і незабаром зникне. Ви можете зменшити відчуття поколювання, нанісши засіб на повністю суху шкіру. Не використовуйте інші ексфоліанти або пілінги одночасно зі Smooth Out.

ВАЖЛИВО: AHA кислоти роблять шкіру більш чутливою до сонця. Використовуйте хороший сонцезахисний крем вранці!

Спосіб застосування:
Після очищення шкіри нанесіть ексфоліант на обличчя за допомогою ватного диска або просто руками, уникаючи зони навколо очей. Можна використовувати від 1 разу на тиждень до 1 разу на день залежно від рівня чутливості шкіри.

Після нанесення можна відчути легке поколювання, що є нормальним явищем. Проте, якщо хочеться його зменшити, спробуйте наносити продукт на повністю суху шкіру.

Не використовуйте інші ексфоліанти або скраби одночасно зі Smooth Out.

☝ AHA кислоти роблять шкіру чутливішою до сонця, тож не забудьте про SPF вранці.

30мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Серебристый
Размер:
  • 30мл
Объем:
30 мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?