Все категории
Добавить товар

Evidens de beautê the brightening lotion лосьйон для обличчя 30 мл

900 грн -23% 700 грн
Описание

Лосьйон для обличчя "Сяйво" The Brightening Lotion від франко-японського селективного бренду EviDenS de Beauté увібрав в себе багатовікові секрети традиційного японського ритуалу краси, відточені до досконалості з неперевершеною французькою елегантністю. Цей заспокійливий і зволожувальний лосьйон з лінії японської косметики «Сяйво» The Brighening Saho пропонується в онлайн-бутику у флаконі з дозатором об'ємом 200 мл. Основний етап ритуалу очищення, лосьйон миттєво освіжає шкіру і надає кольору обличчя теплий відтінок, роблячи його яскравим і рівним, одночасно забезпечуючи прекрасне засвоєння шкірою активних інгредієнтів засобів подальшого догляду.
Цей стимулюючий лосьйон на основі мінеральних компонентів заспокоює шкіру після очищення, запобігаючи окислювальні процеси всередині клітин і сповільнюючи процес утворення пігментних плям. Засіб містить високу концентрацію компонентів комплексу «Bright Domino Process» (фуллерен - екстракт інжиру, гіалуронова кислота, ромашка), а також 7 передових взаємодоповнювальних інгредієнтів з освітлюючими й антиоксидантними властивостями, завдяки яким лосьйон готує шкіру до сприйняття дії сироватки The Brightening Serum і крему The Brightening Cream для ефективної боротьби з темними плямами, вирівнювання кольору обличчя і сяючою молодістю шкіри. Крім того, лосьйон збагачений ексклюзивним антивіковим інгредієнтом бренду Triple Collagen® і пом'якшувальною джерельною водою Ля Фу з півдня Франції, що знаменита своєю чистотою та інтенсивними зволожувальними і цілющими властивостями.
Засіб призначений для жінок і чоловіків будь-якого віку і типу шкіри. Цей освітлювальний лосьйон чинить цілеспрямований вплив на кожен етап процесу пігментації, блокуючи ланцюгові реакції, щоб зменшити вираженість наявних порушень пігментації, запобігти утворенню нових пігментних плям і відновити сяйво молодості кольору обличчя. Скажіть «ні» стійким темним плямам і розкрийте яскраву внутрішню красу Вашої шкіри за допомогою лосьйону для обличчя The Brightening Lotion!
КОМПОНЕНТИ:
Triple Collagen ®.
Комплекс Bright Domino Process®.
Комплекс QAI®.
Зволоження та заспокійлива дія: гіалуронова кислота.
Зволоження: глікозил трегалоза.
Заспокійлива дія: екстракт ромашки.
ВИКОРИСТАННЯ:
використовуйте лосьйон вранці і ввечері після зняття макіяжу і ретельного очищення шкіри, зволожте ватний диск лосьйоном The Brighifying Lotion і протріть шкіру обличчя та шиї м'якими розгладжувальними рухами. Лосьйон можна наносити і безпосередньо на шкіру кінчиками пальців. Слідом за лосьйоном нанесіть сироватку The Brightening Serum і крем The Brightening Cream.
РЕКОМЕНДАЦІЇ:
Для більш інтенсивного тонізування і стимулювання рекомендуємо зберігати лосьйон в холодильнику, щоб забезпечити бадьорі відчуття крижаної свіжості і гарантований ефект сліпучого сяйва!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Серебристый
  • Чёрный
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Нишевая
Объем:
30 мл
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?