Все категории
Добавить товар

Заспокійливий тонер із центелою азіатської mixsoon centella asiatica toner 150 ml

440 грн
Описание

Заспокійливий тонер з азіатською центеллою MIXSOON Centella Asiatica Toner створений на основі гідролату азіатської центели, який миттєво заспокоює реактивну і роздратовану шкіру.

Заспокійливий тонер з азіатською центеллою відмінно підходить для щоденного застосування для проблемної та чутливої шкіри.

Тонер має відновлюючі властивості, знімає запалення, освіжає шкіру, допомагає балансувати температуру шкіри, а також насичує шкіру вологою, підвищуючи її еластичність.

Відмінно підійде для боротьби із зневодненістю, сухістю та запаленнями шкірного покриву. А також для шкіри схильної до підвищеної реактивності, для догляду після пілінгів та кислот та щоденної профілактики акне та запалень.

Екстракт центели азіатської має протизапальну та ранозагоювальну дію, сприяє відновленню бар’єрних властивостей шкіри та утриманню вологи, знижує чутливість шкіри, зменшує набряки, виявляє судинозміцнювальну дію та зменшує купероз.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть невелику кількість тонера на очищену шкіру подушечками пальців або за допомогою ватного диска.

150 мл

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 150мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?