Все категории
Добавить товар

Тонер эссенция для упругости кожи trimay collagen idebenone acti fill & firming essence toner

500 грн
Описание

Тонер-есенція для пружності шкіри Trimay Collagen Idebenone Acti Fill & Firming Essence Toner при нанесенні миттєво освіжає і зволожує, надає еластичності, розгладжує і ущільнює шкіру, підтримує молодість. Тонер стимулює синтез власного колагену і сприяє утворенню еластинових волокон, підвищує тургор шкіри.

Склад заснований на 81% гідролізованого колагену, що робить його ефективним засобом у всебічному омолодженні шкіри та боротьбі зі старінням. Ефект посилюється вмістом таких омолоджувальних компонентів, як ідебенон, аденозин і комплекс натуральних екстрактів, що сприяють розгладженню зморшок і підвищують еластичність і пружність шкіри.

Тонер помітно покращує мікрорельєф, розгладжує мімічні зморшки і перешкоджає утворенню шкірних заломів. Робить шкіру м'якою і чудово готує її до подальшого догляду.

М'яка слабокислотна формула допомагає нормалізувати і підтримати здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює природний захисний бар'єр, а також нейтралізує агресивну дію проточної води.

Основні інгредієнти:

-Гідролізований колаген
-Ідебенон
-Молочні протеїни
-Екстракт вівсяних зерен
-Гіалуронова кислота
-Комплекс із 9 рослинних екстрактів
-Бетаїн, пантенол і алантоїн

Тонер містить тільки натуральні та гіпоалергенні компоненти класу EWG Green, не містить ароматизаторів і підходить навіть для найчутливішої шкіри. Засіб є функціональним засобом проти зморшок.

Спосіб застосування: Нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими рухами або протерти ватним диском.

200мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Розовый
Размер:
  • 200мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?