Все категории
Добавить товар

Успокаивающий тонер эссенция trimay lacto lacto houttuynia madeca calming essence toner

500 грн
Описание

Тонер-есенція Trimay Lacto Lacto Houttuynia Madeca Calming Essence Toner чинить швидку заспокійливу дію на подразнену шкіру, зменшує вогнища запалення, перешкоджає появі висипань і акне, знімає почервоніння і подразнення, зміцнює захисний бар'єр. Тонер також підвищує імунітет шкіри і зміцнює мікробіом, роблячи її більш стійкою до зовнішніх подразників. Активно зволожує, стимулює процеси оновлення та регенерації, покращує тон обличчя.

Тонер містить 4 потужні заспокійливі компоненти, що становлять 69.5% від усього засобу. Оптимальне поєднання 5 CICA complex, хауттюйніі, полину і чайного дерева чинить протизапальну дію, знімає стрес і заспокоює шкіру, нормалізує роботу сальних залоз і вироблення шкірного себума, зволожує шкіру та живить, надаючи здорового вигляду та сяйва. 3 BIOME Complex у складі тонера нормалізує мікрофлору поверхні шкіри, живить, знижує гіперчутливість, підвищує захисні функції.

М'яка слабокислотна формула допомагає нормалізувати і підтримати здоровий кислотно-лужний баланс шкіри, зміцнює природний захисний бар'єр, а також нейтралізує агресивну дію проточної води.

Основні інгредієнти:
-5 CICA complex (екстракт центелли азіатської, мадекассосід, мадекасова кислота, азіатікозід, азіатикова кислота)
-Екстракт хауттюйнії
-Екстракт полину
-Екстракт чайного дерева
-3 BIOME Complex (лізат ферменту лактококів, лізат ферменту біфідобактерій, лізат ферменту лактобактерій)
-Гіалуронова кислота
-Бетаїн
-Алантоїн

Тонер містить тільки натуральні та гіпоалергенні компоненти класу EWG Green, без ароматизаторів і підходить навіть для найчутливішої шкіри.

Спосіб застосування: Нанести на очищену шкіру обличчя, шиї та декольте легкими рухами або протерти ватним диском.

200мл

Повернення не передбачене.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Зелёный
Размер:
  • 200мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?