Все категории
Добавить товар

Тонік для обличчя hydro balance гідробаланс myidi майді тонер для всіх типів шкіри з...

350 грн -55% 160 грн
Описание

Натуральний тонік H2vdrO balance toner
Обʼєм : 100 мл (на залишку 96 мл, два рази був пшик з флакону) . Колір тонеру звичайний (як на другому фото. Такі надходять,звичайні)
Тонік - це незмивний засіб з розчиненими в ній активними речовинами для догляду за шкірою: зволоження, пом'якшення, освіження.
Рекомендуємо завершувати тоніком етап очищення шкіри,
H2ydrO balance toner готує шкіру до наступних етапів догляду, оскільки він сприяє кращому проникненню активних компонентів формул кремів та сироваток в епідерміс.
H2ydrO balance toner забезпечує інтенсивне зволоження протягом 48 годин, завдяки 4 видам гіалуронової кислоти каскадної мікронності та пантолактону, який забезпечує шкірі ефект кондиціювання •
У комбінації з Д-пантенолом ці компоненти запускають механізм самозволоження у всіх рівнях епідермісу
Гідролізовані еластин та колаген сприяють тонізуванню шкіри, а при тривалому використанні значно покращують еластичність та пружність шкіри • L-мигдальна кислота допомагає вирівнювати тон шкіри та ефективно бореться з пігментацією. H2ydrO balance toner розроблений з урахуванням фізіологічних особливостей шкіри і допоможе не тільки підтримувати оптимальний рівень РН, але й відновити його після використання інших засобів.
• Активні інгредієнти: коньяк маннан, гідролізовані еластин та колаген, Д-пантенол, пантолактон, 4 види гіалуронової кислоти каскадної мікронності, L-мигдальна кислота, алантоїн.

Підписуйтесь ❤️

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • 100мл

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?