Все категории
Добавить товар

Зволожуюча сироватка-тонер lapalette beauty hydra blue petal serum toner 100ml.

800 грн

распродажа до 25 Май

656 грн
Описание

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Зволожуюча сироватка-тонер
Lapalette Beauty Hydra Blue Petal Serum Toner 100ml.

Зволожуюча сироватка-тонер Beauty Hydra Blue Petal Serum Toner – мультифункціональний засіб, що поєднує функції тонера, сироватки і гідрогелевої маски. Містить 86% настою квітів ірису та гіалуронову кислоту для зволоження та пом'якшення шкіри, а також олію бергамоту для нормалізації балансу жирності шкіри, ефективного освіження та тонусу шкіри. Миттєво позбавляє зневоднення та стягнутості. Усуває запалення, подразнення та лущення, відновлює пошкоджений епідерміс. Тонізує та освіжає, покращує стан та вирівнює колір обличчя. Підходить для всіх типів шкіри.

Основні інгредієнти:

Настій ірису – насичує вітамінами та корисними кислотами, має антивікову дію, захищає шкіру від стресу, нормалізує водний баланс шкіри та зміцнює водний бар'єр.

Гіалуронова кислота – інтенсивно насичує шкіру вологою та забезпечує її довготривале збереження, загоює тріщини та рани, розгладжує зморшки та стимулює оновлення клітин.

Ефірна олія бергамоту – вирішує проблему надмірної жирності та пітливості, усуває запальні процеси, делікатно освітлює небажані потемніння, освіжає шкіру.

Сироватка має гелеподібну текстуру, легко вбирається, моментально зволожує та не залишає неприємних відчуттів після застосування. Може використовуватися як на все обличчя, так і локально, щоб зволожити та заспокоїти окремі ділянки шкірного покриву. Засіб миттєво відновлює суху та зневоднену шкіру, робить її гладкою, підтягнутою та сяючою.

Спосіб застосування:

1 спосіб: рясно нанесіть сироватку-тонер на долоню і рівномірно розподіліть на обличчі та шиї, додайте рух, що промахує, щоб стимулювати вбирання.

2 спосіб: прикладіть просочений сироваткою-тонером ватний диск до проблемної частини обличчя, це допоможе точково зволожити та заспокоїти окремі ділянки шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • 100мл
Классификация:
Натуральная Проффесиональная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная Сухая Все типы
Назначение:
Антивозрастное Питание Тонизирующее Увлажнение

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?