Все категории
Добавить товар

Shiseido treatment softener софтнер для нормальної та комбінованої шкіри

210 грн
Описание

Shiseido Treatment Softener софтнер для нормальної та комбінованої шкіри, оригінальна дорожная версія 30 мл, термін придатності до 07.26.

Розкішний щоденний SPA-догляд за шкірою обличчя забезпечить унікальний софтнер Shiseido Treatment Softener. Він має не тільки ефективну вітамінізувальну властивість, але і спеціальну аромакомпозицію ImuCalm Compound ™, збагачену натуральними запашними компонентами з трояндових пелюсток, лотоса і зелених цвітінь, які дарують заряд нової енергії, почуття гармонії та відчуття повного релаксу.

Активний комплекс софтнера збагачений гіалуроновою кислотою — компонентом, який відповідає за утримання вологи в клітинах і розгладження мікрорельєфу епідермісу. Екстракти гамамелісу та мильного дерева мають регенерувальні та антиоксидантні властивості, забезпечують протизапальний ефект, звужують пори та не допускають появи прищів, заспокоюють почервоніння і тонізують шкіру. Активні інгредієнти софтнера також нормалізують секрецію себуму епідермісу, підвищують його пружність і бар'єрні функції.

Спосіб застосування: нанести засіб на ватний диск, м'якими рухами протерти шкіру обличчя.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Красный
Размер:
  • 30мл
Классификация:
Элитная
Тип кожи:
Жирная Комбинированная Нормальная
Назначение:
Питание Тонизирующее

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?