Все категории
Добавить товар

Тонік для обличчя від atache

1700 грн
Описание

Ігристий тонізуючий туман для обличчя був створений з добірного набору високоякісних інгредієнтів, які зроблять чудеса для вашої шкіри. Містить термальну джерельну воду, багату солями, мінералами та мікроелементами - чарівну суміш, яка знебарвлює, відновлює та розслабляє шкіру, надаючи їй природний блиск. Крім того, він діє як природний зволожувач, який зберігає шкіру м'якою та еластичною, усуваючи відчуття сухості та лущення.

Однак це ще не все. Ігристий тонізуючий туман з лінії Excellence також містить активні інгредієнти, які захищають від вільних радикалів і гіперчутливості шкіри. Вони зменшують почервоніння в стресовій шкірі і, завдяки здатності проникати в найглибші шари шкіри, зберігають її зволоженою і м'якою. Цей тонік діє як лосьйон для шкіри, зміцнюючи її захисний бар'єр і покращуючи її еластичність.

Останнім, але не менш важливим компонентом нашого ігристого туману для обличчя є Biocell Active Complex, комбінація важливих біоелементів, які активують оновлення клітин, борються зі старінням шкіри та захищають від вільних радикалів та шкідливих факторів навколишнього середовища. Ефект: омолоджена, сяюча, здорова шкіра.

Для кого цей тонік у вигляді піни?

Якщо ви шукаєте універсальний тонік, який приносить користь будь-якому типу шкіри, цей продукт є відмінним вибором, оскільки він пропонує збалансоване поєднання зволоження та догляду.

Він був створений для різних застосувань, охоплюючи людей з підкресленою або почервонілою шкірою, а також тих, хто хоче відновити баланс шкіри, користуючись її заспокійливими, зволожуючими та регенеруючими властивостями. Цей тонік також призначений для тих, хто хоче поліпшити здоров'я і зовнішній вигляд своєї шкіри.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Бежевый
  • Персиковый
Размер:
  • 200мл
Продавец
tanus...
tanusha_hrebeniuk
Ковель
39% выполненных заказов
Была

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?