Все категории
Добавить товар

Відновлювальний тонер з центеллою і ретинолом jmsolution duo up cica retinol toner xl...

890 грн
Описание

Відновлювальний тонер з центеллою і ретинолом JMsolution Duo Up Cica Retinol Toner XL Disney стимулює процеси клітинного обміну в шкірі, допомагає поповнити нестачу вологи, усувати сухість і стягнутість. Вирівнює рельєф, усуває лущення і готує шкіру до подальшого догляду.

Продукт заспокоює подразнену шкіру, знімає свербіж і зменшує зону почервоніння. Сприяє загоєнню запалень і перешкоджає їх повторній появі. Стимулює процеси синтезу власних колагенових волокон, підвищує еластичність і щільність тканин, знижує їхню чутливість.

Основні діючі компоненти:
-Екстракт центелли азіатської знімає почервоніння і подразнення, зміцнює стінки судин, зменшує прояв куперозу, підвищує еластичність.
-CICA-комплекс підвищує пружність і еластичність шкіри, насичує клітини дерми вологою. Утворює захисний бар'єр, що захищає шкіру від ультрафіолету і негативних факторів зовнішнього середовища.
-Пантенол заспокоює, стимулює регенерацію, загоює мікропошкодження, знімає подразнення і почервоніння.
-Комплекс із 9 видів пептидів відповідає за постійну регенерацію й оновлення клітин, чинить глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморщок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси оновлення та регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену й еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф.
-Ретинол запускає інтенсивний процес оновлення, надає пружності, ущільнює, зміцнює позаклітинний матрикс, нормалізує гідроліпідний баланс, підвищує вироблення колагену, зменшує вираженість зморшок і прояв акне.
-Комплекс із 19 видів амінокислот покращує мікроциркуляцію та обмінні процеси між клітинами. Сприяє синтезу білків і колагену, оберігає шкіру від шкідливого впливу зовнішніх факторів.
-Ресвератрол - найпотужніший антиоксидант, що міститься в шкірці винограду та інших фруктів, у какао і в горіхах. Ресвератрол бореться з вільними радикалами, покращує захисні функції шкіри, подовжує молодість клітин, запобігає передчасній появі зморшок.

Підходить для нормальної, чутливої та комбінованої шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість тоніка за допомогою ватного диска або долонями.

600мл

Повернення не передбачено.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
Размер:
  • Другой

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?