Все категории
Добавить товар

Очищуючий тонік з лемонграс для жирної шкіри christina purifying toner for oily skin...

990 грн
Описание

Очищуючий тонік з лемонграс для жирної шкіри

Очищення, тонізація і живлення - три важливих етапи в процесі догляду за шкірою обличчя всіх типів. Жирна шкіра, на відміну від усіх інших типів шкіри, потребує специфічних засобів догляду. Очищувальний тонік із лемонграсу для жирної шкіри компанії Christina - саме той засіб, завдяки якому така шкіра стане в десятки разів привабливішою.

До складу тоніка входить олія грейпфрута і лемонграсу, які не тільки дбайливо очищають шкіру обличчя, але й нормалізують процес виділення підшкірного сала. Регулярне використання цього тоніка забезпечує надійний захист шкіри від вільних радикалів, запобігаючи її передчасному старінню. Красива, сяюча і матова - синоніми, якими можна буде описати вашу шкіру після використання цього тоніка.
 

Спосіб застосування

використовуйте засіб у комплексі з молочком від компанії Christina. Спочатку очистіть шкіру молочком, а потім видаліть залишки цього продукту за допомогою тоніка. 

Склад

екстракти сапонарії, мильного дерева, ромашки, молочна кислота, олія лемонграсу та грейпфрута, ментол, аскорбінова кислота, вода квітів гамамелісу. Час застосування: універсальнийТип шкіри: жирнаВік: 18+Стать: жіночаОб'єм: 300 млКраїна-виробник: Ізраїль

Состояние: Новое
Цвет:
  • Зелёный
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Жирная
Назначение:
Питание

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?