Все категории
Добавить товар

Спеціальний тонік holy land cosmetics bio repair special toner

1450 грн
Описание

Спеціальний тонік

Тонік Bio Repair Special від ізраїльської компанії Holy Land Cosmetics призначений для оздоровлення та природної тонізації шкіри. Склад оснований на комплексі лікувальних рослинних олій і завдяки цьому досягається неймовірний результат: шкіра зволожується, усувається жирний блиск, підвищується тургор. Відбувається стимуляція регенеративних процесів тканин, загоюються дрібні пошкодження, зменшується почервоніння і пігментація. Тонік від Holy Land Cosmetics стане відмінним профілактичним засобом для омолодження: він запобігає передчасному старінню шкіри і появі зморшок.

У натуральному комплексі складу поєднуються декілька універсальних компонентів. Екстракт гамамелісу слугує не лише основою тонізації шкіри, але й володіє сильною протизапальною властивістю, зміцнює капіляри, зменшує набряки, покращує мікроциркуляцію крові, а також зменшує секрецію сальних залоз. Крім того, екстракт гамамелісу нормалізує мікроциркуляцію крові в тканинах і секрецію сальних залоз, чудово звужує пори.

Спосіб застосування

протирати обличчя і шию ватним диском, змоченим тоніком, 2 рази на день. Почекати кілька хвилин перед нанесенням наступних препаратів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
klinika
Breeze
Супер-продавец
Полтава
80% выполненных заказов
Была

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?