Все категории
Добавить товар

Заспокійливий тонер pyunkang yul calming deep moisture toner 150 ml

510 грн
Описание

Глибоко зволожуючий тонер Calming Deep Moisture Toner для щоденного застосування зі зниженим індексом pH ідеально підійде для чутливої та проблемної шкіри. Засіб дбайливо пом'якшує і наповнює шкіру вологою, доглядає порами і покращує текстуру шкірного рельєфу.

До складу тонера входить екстракт кори білої верби – природне джерело саліцилової кислоти, яка регулює вироблення себуму, м'яко розчиняє забруднення та чорні точки, звужує пори, забезпечує протизапальний ефект.

✓ АНА-кислоти активно діють на поверхні шкіри, відлущують старі ороговілі клітини, стимулюють оновлення клітин шкіри, роблячи її гладкою, вирівнюється колір обличчя.
✓ Глюконолактон відноситься до нового покоління полігідрокислот (PHA), що має виражені зволожуючі властивості, вирівнює рельєф, захищає від вільних радикалів, безпечний для чутливої ​​шкіри.
✓ Екстракт центели азіатської та її похідних, екстракт чайного дерева та екстракт жимолості японської допомагають знімати роздратування, мають антибактеріальні, загоюючими та заспокійливими діями.
✓ Комплекс 5-ти видів Гіалуронової кислоти обумовлює максимальне, глибоке зволоження, допомагає відновлювати водний баланс і утримувати вологу в клітинах шкіри, усуваючи лущення та сухість. Шкіра стає більш насиченою, еластичною та гладкою.

⟹ Спосіб застосування: після вмивання нанесіть достатню кількість тонера на ватний диск або долоні, легкими масажними рухами «вбийте» тонер від внутрішньої сторони обличчя до зовнішнього до повного вбирання.

⭐ Об'єм: 150 мл.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Чёрный
Размер:
  • Onesize
Тип кожи:
Все типы
Назначение:
Питание Тонизирующее Увлажнение

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?