Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Тонер увлажняющий для кожи с куперозом secret key rose floral softening toner...

505 грн
Описание

secret Key Rose Floral Softening Toner - це зволожуючий тонер на основі рожевої води. Він добре зволожує, тонізує, омолоджують шкіру, і захищає її від шкідливих впливів. Регулярне застосування засобу зробить шкіру обличчя більш гладкою, шовковистою, здоровою та сяючою.

Склад ⤵️

🌺Екстракт дамаської троянди. Це основний діючий компонент засобу, який ефективно зволожує шкіру, нормалізуючи її гідробаланс та оберігаючи від лущення. Він також надає сильний омолоджуючий вплив, зменшуючи глибину мімічних зморшок і перешкоджаючи утворенню нових.

🍡Фруктовий комплекс. Тонер містить екстракти папайї, гранату, лимона і інших фруктів, які активно насичують шкіру вітамінами, зволожують, надають їй здорового кольору та свіжого вигляду.

🍀Екстракти цілющих рослин. до складу засобу входять екстракти фізалісу, камелії, гамамелісу, японського перцю, огірка та інших рослин.

❗Вони глибоко проникають у пори, збагачуючи шкіру корисними речовинами, відновлюючи її структуру та перешкоджаючи віковим змінам.

👌Екстракт гриба-медузи. цей компонент добре освітлює шкіру, ефективно справляючись з пігментацією, пост-акте та післяпологовими плямами. Екстракт має протизапальну та регенеруючу дію, сприяючи загоєнню шкіри та відновленню клітин.

Переваги використання:⤵️

✔️Економічність. Рідка суміш коштів дозволяє йому витрачатися дуже повільно. Однією краплі тонера достатньо, щоб провести процедуру, що очищає. Завдяки цьому він використовується досить економічно.

✔️Універсальність. оскільки до складу тонера входять лише натуральні компоненти, він є абсолютно безпечним та гіпоалергенним, тому підійде для будь-якого типу шкіри.

✔️Ефективність. регулярне використання тонера дозволить вам швидко помітити зміни на обличчі - шкіра стане більш зволоженою, гладкою, чистою, набуде рівного тону і здорового вигляду.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Розовый
  • Белый
Размер:
  • Onesize
Классификация:
Гипоаллергенная
Назначение:
Увлажнение
Продавец
katarina_mom
katarina_mom
Кременчуг
44% выполненных заказов
Была