Все категории
Добавить товар

Шпилька автомат для волосся екошкіра fashion 8 см чорний

200 грн
Описание

Акуратно підібране волосся - це не тільки зручно, але ще й дуже красиво, особливо якщо використовувати неповторні та оригінальні прикраси. Чарівна шпилька-автомат послужить приголомшливим доповненням будь-якого образу, надавши йому витончену та жіночну нотку. Затискач для волосся стане яскравим акцентом при створенні простих, але в той же час вишуканих зачісок як для особливої ​​нагоди, так і на кожен день.


Для виготовлення використано якісні матеріали, що забезпечує тривалий період експлуатації. Атрибут чудово фіксує локони будь-якої густоти. Виріб має прорезинену поверхню, завдяки чому не ковзає по волоссю. Шпилька відрізняється простотою у догляді - потрібно лише періодично протирати її сухою або вологою серветкою. Аксесуар дуже зручний у зберіганні, оскільки має невелику вагу та компактні розміри.


Модель декорована бантом з екошкіри. Прикраса підкреслить усю вишуканість зачіски, зробивши образ витонченим. Елементи міцно кріпляться до основи, завдяки чому не відпадуть під час активного проведення часу. Красива шпилька-автомат надихає на нові звершення і є незамінним аксесуаром для створення ідеального образу.

Характеристики:

Довжина шпильки основи: 8 см

Довжина банта: 11см

Ширина банта: 7 см

Матеріали: метал, екошкіра

Состояние: Новое
Цвет:
  • Чёрный

Похожие товары

ТОП объявления

Реклама в Шафе. Как сюда попасть?