Все категории
Добавить товар

Кондиціонуючий бальзам soika з гідролатами гамамелісу, арніки та вітамінами.

210 грн
Описание

Вітамінний комплекс з гідролатами гамамелісу та арніки активно відновлює і зволожує волосся. Позбавляє тьмяності, сухості, надмірної пухнастості та перешкоджає появі посічених кінчиків.

Легка формула бальзаму не обтяжує волосся, воно стає помітно здоровішим, добре розчісується, набуває природного блиску. Для досягнення максимального ефекту засіб можна використовувати щодня. А завдяки нейтральному рівню pH 5,4 продукт не шкодить волоссю під час використання на щоденній основі.
Результат помітний вже після першого застосування.

основні функції
- інтенсивне відновлення завдяки збалансованим активним компонентам
- природний блиск, сяйво та гладкість
- легка формула без обтяження волосся

БЕЗ ПАРАБЕНІВ І СИЛІКОНІВ

ПРО ЛІНІЙКУ
Перша лінійка бренду призначена для всіх типів волосся, максимально збалансована і складається з трьох продуктів - м'якого шампуню, бальзаму-кондиціонера, спрею-термозахисту.

Головним завданням було для нас створити універсальну легку формулу і нейтральний рівень pH для безпечного щоденного використання жінкам із жирним типом волосся та використання 2-3 на тиждень із сухим і нормальним типом волосся.
Лінійка підходить для будь-якого Вашого звичного формату використання - властивості та функціонал продуктів зберігаються у всіх варіантах.

Нам вдалося цього домогтися завдяки активним рослинним компонентам, а саме гідролатам гамамелісу й арніки, вітамінному комплексу A, E, PP, B1, B5, B7 і кератину.

Спосіб використання: використовуйте після м'якого шампуню SOIKA, нанесіть засіб легкими масажними рухами на вологе волосся, залиште на 3 хвилини, ретельно змийте водою.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Размер:
  • 200мл
Тип волос:
Нормальные волосы
Особенности:
Термозащита для волос Кератиновый

Похожие товары