Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Порошок чистої індійської хни, 100 г

190 грн
Описание

Хна – натуральний барвник з сухого листя лавсонії, вирощується в країнах жаркого та посушливого клімату. Найкраща фарбуюча здатність має листя, що росте на високих гілках, тому хна, отримана з такого листя більш цінна та якісна. Використовується для фарбування волосся та розпису по тілу. Хна містить велику кількість речовин і вітамінів, корисних для волосся і шкіри. Індійська хна Чанді живить і зміцнює волосяні цибулини, а також саму структуру волосся, роблячи його «плотнішим» та сильнішим.
У результаті впливу хни волосся стає більш густим, а зачіска більш об'ємною. Хна запобігає випадінню волосся і появі передчасної сивини, очищує шкіру голови, знімає запалення, усуває лупу. Крім того, хна володіє охолоджуючим ефектом, розслабляє і знімає напругу та головний біль.
Приготування суміші та нанесення фарби: відповідно до вашої довжини волосся, розведіть необхідну кількість фарби з теплою водою (60-70°C) та розмішайте до однорідної маси середньої густини. Потрібно залишити суміш на 2 години накритою для кращого ефекту фарбування. Знову додайте води та розмішайте суміш до однорідної маси середньої густини, нанесіть на чисте, злегка вологе волосся починаючи з коренів, використовуючи щіточку для фарбування. Залишити фарбу на волоссі щє на 2 години.
При першому фарбуванні рекомендуємо перевірити інтенсивність кольору на окремому пасмі волосся.
Склад: 100% порошок хни (Lawsonia Inermis).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize