Все категории
Добавить товар

Вещь, которую вы ищете, была продана или удалена пользователем. Посмотрите другие вещи из этой категории.

Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Порошок чистої індійської хни, 100 г

190 грн
Описание

Хна – натуральний барвник з сухого листя лавсонії, вирощується в країнах жаркого та посушливого клімату. Найкраща фарбуюча здатність має листя, що росте на високих гілках, тому хна, отримана з такого листя більш цінна та якісна. Використовується для фарбування волосся та розпису по тілу. Хна містить велику кількість речовин і вітамінів, корисних для волосся і шкіри. Індійська хна Чанді живить і зміцнює волосяні цибулини, а також саму структуру волосся, роблячи його «плотнішим» та сильнішим.
У результаті впливу хни волосся стає більш густим, а зачіска більш об'ємною. Хна запобігає випадінню волосся і появі передчасної сивини, очищує шкіру голови, знімає запалення, усуває лупу. Крім того, хна володіє охолоджуючим ефектом, розслабляє і знімає напругу та головний біль.
Приготування суміші та нанесення фарби: відповідно до вашої довжини волосся, розведіть необхідну кількість фарби з теплою водою (60-70°C) та розмішайте до однорідної маси середньої густини. Потрібно залишити суміш на 2 години накритою для кращого ефекту фарбування. Знову додайте води та розмішайте суміш до однорідної маси середньої густини, нанесіть на чисте, злегка вологе волосся починаючи з коренів, використовуючи щіточку для фарбування. Залишити фарбу на волоссі щє на 2 години.
При першому фарбуванні рекомендуємо перевірити інтенсивність кольору на окремому пасмі волосся.
Склад: 100% порошок хни (Lawsonia Inermis).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Золотистый
Размер:
  • Onesize