Все категории
Добавить товар

Soika експрес еліксир для волосся 'реконструкція та зволоження' - ваш вірний помічник...

276 грн
Описание

Експрес еліксир для волосся "Реконструкція та зволоження" від Soika - це ефективний засіб для відновлення та глибокого зволоження вашого волосся. Продукт має унікальну формулу, яка дозволяє в короткі терміни відновити здоров'я і красу вашого волосся, надаючи їм здоровий блиск і силу.

Секрети ефективності:

Глибоке зволоження та живлення волосся.
Відновлення структури волосся на клітинному рівні.
Зміцнення волосся та захист від зовнішніх впливів.
Надання волоссю м'якості та шовковистості.
Полегшення розчісування та укладання волосся.
Склад та дія: Експрес еліксир для волосся "Реконструкція та зволоження" від Soika містить у своєму складі лише натуральні та ефективні компоненти, які активно взаємодіють один з одним, забезпечуючи максимальний ефект від використання продукту. У складі еліксиру присутні рослинні екстракти та олії, які активно живлять і зволожують волосся, відновлюючи його структуру зсередини. Ваше волосся стане м'яким, слухняним і блискучим вже після першого застосування.

Як використовувати: Еліксир легко наноситься на волосся, швидко вбирається і не обтяжує його. Ваше волосся буде м'яким, слухняним і легко розчісується після кожного використання продукту. Експрес еліксир "Реконструкція та зволоження" підходить для всіх типів волосся та рекомендується до використання як щоденного догляду за волоссям.

Результат: Експрес еліксир для волосся "Реконструкція та зволоження" від Soika - це ваш вірний помічник у догляді за волоссям. Придбайте цей унікальний продукт і насолоджуйтесь приголомшливим результатом після першого застосування!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • 200мл